Hunters Moon

South Island (güney Ada), Wingatui
Hunters Moon Genel
Hunters Moon Öne Çıkan Resim
Hunters Moon Dış Mekan
Hunters Moon Dış Mekan
Hunters Moon Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Hunters Moon
16 Friends Hill Road South Island (güney Ada), Wingatui

Hunters Moon misafirlere Mosgiel (Wingatui) bölgesinde, St. Clair Golf Kulübü ve Bush Creek Trail ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Otago Golf Kulübü ile 8,2 mi (13,2 km) ve Pineapple Track Parkuru ile 8,5 mi (13,7 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 8.30 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz bebek bakımı, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Süit (King Room With Ensuite)
Luxury
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Tepe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo, Tepe Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Luxury
Luxury Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Banyolu/Duşlu, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x