Hunter's Rest Villa

Middlesex County, Tower Isle
Hunter's Rest Villa Genel
Hunter's Rest Villa Öne Çıkan Resim
Hunter's Rest Villa Dış Mekan
Hunter's Rest Villa Dış Mekan
Hunter's Rest Villa Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Hunter's Rest Villa
Lot 5 Spring Valley Middlesex County, Tower Isle

Hunter's Rest Villa konaklamanızda Tower Isle merkezinde, Harmony Hall ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Turtle Plajı ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Mahogany Plajı ile 7,9 km (4,9 mil) ve Irie Blue Hole Şelalesi ile 11,4 km (7,1 mil) mesafede.

HUNTERS REST VILLA yemek servisi için ideal, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için otobüs durağı servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x