Hullám Villa

Transdanubia, Balatonmariafurdo
Hullám Villa Genel
Hullám Villa Genel
Hullám Villa Genel
Hullám Villa Genel
Hullám Villa Genel
Image More +53 fotoğraf
Hullám Villa
Nyárfa u. 8 Transdanubia, Balatonmariafurdo

Hullám Villa konaklamanızda Balatonmariafurdo bölgesinde, göl üzerinde, Balatonmariafurdo Plajı ve The Church of the Exaltation of the Holy Cross ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Hamvas Béla Lookout Tower ile 5,2 km (3,3 mil) ve Festetics Sarayı ile 21,8 km (13,6 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sauna, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet vardır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x