Huinid Cabañas Bustillo

Seven Lakes Road, San Carlos De Bariloche
Huinid Cabañas Bustillo Genel
Huinid Cabañas Bustillo Öne Çıkan Resim
Huinid Cabañas Bustillo Dış Mekan
Huinid Cabañas Bustillo Kahvaltı
Huinid Cabañas Bustillo Kahvaltı
Image More +16 fotoğraf
Huinid Cabañas Bustillo
Av. Ezequiel Bustillo 2600 Seven Lakes Road, San Carlos De Bariloche

Huinid Cabañas Bustillo misafirlere San Carlos de Bariloche bölgesinde, milli parkta, Lago Nahuel Huapi yakınında ve Fenoglio Çikolata Müzesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı küçük otel Cerro Katedrali ile 7,9 mi (12,7 km) ve Bariloche Kumarhanesi ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Batistin restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

34 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, kayak dolabı ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. San Carlos de Bariloche bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu kulübe misafirlerimize 1937 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Junior
Junior Kulübe, 1 Yatak Odası (A)
Junior
Junior Kulübe, 2 Yatak Odası (B)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x