Hue Nino Hotel

Orta Vietnam, Hue
Hue Nino Hotel Genel
Hue Nino Hotel Öne Çıkan Resim
Hue Nino Hotel Dış Mekan
Hue Nino Hotel İç Mekan
Hue Nino Hotel İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hue Nino Hotel
13/2 lane 14 Nguyen Cong Tru str Orta Vietnam, Hue

Hue Nino Hotel misafirlere Hue merkezinde, Truongtien Köprüsü ve Royal Fine Arts Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Ho Chi Minh Museum ile 1,4 mi (2,3 km) ve Con Hen ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Oda, 1 Yatak Odası, Küvet
Family
Family Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Küvet
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Küvet, Şehir Manzaralı
Room
Royal Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küvet, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x