Huan Kum Huk

Isan, Chiang Khan
Huan Kum Huk Öne Çıkan Resim
Huan Kum Huk Dış Mekan
Huan Kum Huk İç Mekan
Huan Kum Huk İç Mekan
Huan Kum Huk Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Huan Kum Huk
149/1 Moo 1 Isan, Chiang Khan

Chiang Khan bölgesindeki Huan Kum Huk konaklamanızda, Si Kun Mueang Budist Tapınağı ve Mekong yakınında konaklayacaksınız. Bu pansiyon Wat Mahathat Chiang Khan Tapınağı Meydanı ile 0,6 mi (1 km) ve Wat Tha Khrok Manastırı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x