HUALUXE Qingdao Licang, an IHG Hotel

Sarı Nehir Havzası, Qingdao
HUALUXE Qingdao Licang, an IHG Hotel Genel
HUALUXE Qingdao Licang, an IHG Hotel Genel
HUALUXE Qingdao Licang, an IHG Hotel Genel
HUALUXE Qingdao Licang, an IHG Hotel Genel
HUALUXE Qingdao Licang, an IHG Hotel Genel
Image More +79 fotoğraf
HUALUXE Qingdao Licang, an IHG Hotel
JINSHUI ROAD LICANG DISTRICT, QINGDAO, SHANDONG Sarı Nehir Havzası, Qingdao

HUALUXE Qingdao Licang, an IHG Hotel misafirlere Qingdao (Licang) bölgesinde, Qingdao International Convention Center ve Qingdao International Beer City ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Fahai Pavilion ile 6,5 mi (10,5 km) ve Yizhong Spor Merkezi ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Xianyan All Day Dining yemek servisi için ideal, bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Self servis kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 289 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, genel oturma odası ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Qingdao bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 32292 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Premium Oda
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Lounge Access)
Room
Premium Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Süit, 1 Yatak Odası (Living Area)
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Premium Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x