Hualien Nan Yang Feng Qing B&B

Ji'an
Hualien Nan Yang Feng Qing B&B Öne Çıkan Resim
Hualien Nan Yang Feng Qing B&B İç Mekan
Hualien Nan Yang Feng Qing B&B İç Mekan
Hualien Nan Yang Feng Qing B&B Oda Manzaraları
Hualien Nan Yang Feng Qing B&B Banyo Tipleri
Image More +10 fotoğraf
Hualien Nan Yang Feng Qing B&B
No. 6, Lane 83, Guangfeng Road , Ji'an

Ji'an bölgesindeki Hualien Nan Yang Feng Qing B&B konaklamanızda, Zhikaxuan Orman Parkı ve Ji'an Keishuin ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Hualien Dongdamen Gece Pazarı ile 3,1 mi (5 km) ve Taroko Ulusal Parkı ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x