Huahin Loft

Orta Tayland, Hua Hin
Huahin Loft Genel
Huahin Loft Öne Çıkan Resim
Huahin Loft Dış Mekan
Huahin Loft Dış Mekan
Huahin Loft Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Huahin Loft
120/22 Soi Huahin 78, Petchkasem Road Orta Tayland, Hua Hin

Huahin Loft misafirlere Hua Hin merkezinde, Hua Hin Demiryolu İstasyonu ve Pone Kingpetch Heykeli ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Hua Hin Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Hua Hin Gece Pazarı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı Citin Cafe misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Art Deco stili küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer istek üzerine hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x