Hua Hin White Sand

Orta Tayland, Hua Hin
Hua Hin White Sand Öne Çıkan Resim
Hua Hin White Sand Dış Mekan
Hua Hin White Sand Dış Mekan
Hua Hin White Sand Dış Mekan
Hua Hin White Sand Dış Mekan
Image More +101 fotoğraf
Hua Hin White Sand
174/1 Naresdamri Road Orta Tayland, Hua Hin

Hua Hin White Sand misafirlere Hua Hin bölgesinde, plaj yakınında, Soi Bintabaht - Hua Hin Walking Street ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve San Paulo Hua Hin Hastanesi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hua Hin Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda Hua Hin White Sand misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 33 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Balkon
Family
Family Suite Connecting room
Room
Standard Room - No window

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x