HT Hotel Trieste

Gradisca d'Isonzo
HT Hotel Trieste Genel
HT Hotel Trieste Öne Çıkan Resim
HT Hotel Trieste Dış Mekan
HT Hotel Trieste Dış Mekan
HT Hotel Trieste Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
HT Hotel Trieste
Piazza Unità, 27 , Gradisca d'Isonzo

HT Hotel Trieste misafirlere Gradisca d'Isonzo merkezinde, Isonzo yakınında ve Marco Felluga Şaraphanesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Colle Sant’Elia of Redipuglia Anıtı ile 2,2 mi (3,6 km) ve Azienda Agricola Castelvecchio Şaraphanesi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

HT Hotel Trieste misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 35 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Oda (Felicità)
Deluxe
Deluxe Oda (Armonia)
Junior
Junior Suite (Eleganza)
Room
Comfort Oda (Energia)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x