HRG Condos at Los Sueños

Central Pacific Coast, Herradura
HRG Condos at Los Sueños Genel
HRG Condos at Los Sueños Genel
HRG Condos at Los Sueños Genel
HRG Condos at Los Sueños Öne Çıkan Resim
HRG Condos at Los Sueños Dış Mekan
Image More +116 fotoğraf
HRG Condos at Los Sueños
Herradura Bay Central Pacific Coast, Herradura

Jaco bölgesindeki HRG Condos at Los Sueños misafirlere plajda, Herradura Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Fly and Fish Costa Rica ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Canopy Vista Los Suenos Adventure Park ile 4,8 km ve Rainforest Adventures Kosta Rika Pasifik Parkı ile 7,1 km mesafede.

İtalyan mutfağı seven misafirler için Lanterna ideal; otelde yemek servisi yapan 4 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için özel havuz olan 50 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Biraz gol oynayarak spor yapabilir veya özel plajda tembel bir gün geçirebilirsiniz. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Kumarda şansınızı denemeye hazırsanız, ücretsiz kumarhane ulaştırma hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Premium
Premium Daire, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Premium Daire, 3 Yatak Odası
Room
Superior Daire, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x