Hraniční zámeček

Hlohovec
Hraniční zámeček Genel
Hraniční zámeček Genel
Hraniční zámeček Genel
Hraniční zámeček Genel
Hraniční zámeček Genel
Image More +139 fotoğraf
Hraniční zámeček
K zámecku 16 , Hlohovec

Hlohovec bölgesindeki Hraniční zámeček misafirlere göl üzerinde, Lednice-Valtice Kompleksi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Valtice Chateau ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ulusal Şarap Merkezi ile 3,2 mi (5,1 km) ve Valtice Sarayı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Essens Restaurant restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda tablet bilgisayar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için açık havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Chateau view)
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Room
Superior Süit
Room
Superior Süit, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x