HR Mirador

Batı Endülüs, Canillas de Albaida
HR Mirador Genel
HR Mirador Genel
HR Mirador Öne Çıkan Resim
HR Mirador Dış Mekan
HR Mirador Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
HR Mirador
Calle Carril de Santana 1 Batı Endülüs, Canillas de Albaida

Canillas de Albaida bölgesindeki HR Mirador misafirlere nehir üzerinde, Paseo de las Tradiciones ve Almijara Meydanı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Balcon de Europa ile 17,1 mi (27,5 km) ve Burriana Plajı ile 17,5 mi (28,2 km) mesafede.

Mirador yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

12 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için limuzin hizmeti, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Junior
Junior Tek Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Süit,
Süit, Balkon, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x