Howard Johnson by Wyndham Gallup

Historic Route 66, Gallup
Howard Johnson by Wyndham Gallup Öne Çıkan Resim
Howard Johnson by Wyndham Gallup Dış Mekan
Howard Johnson by Wyndham Gallup Oda Manzaraları
Howard Johnson by Wyndham Gallup Banyo Tipleri
Howard Johnson by Wyndham Gallup Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Image More +9 fotoğraf
Howard Johnson by Wyndham Gallup
2915 W Historic Hwy 66 Historic Route 66, Gallup

Gallup bölgesindeki Howard Johnson by Wyndham Gallup misafirlere kırsal bölgede, Historic District ve El Morro Theatre ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Richardsons Trading Company ile 3,7 mi (5,9 km) ve Gallup Kültür Merkezi ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

212 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, spa küveti ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gallup bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 7788 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez (Mobility)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez (Mobility)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x