Housyoutei

Hokuriku, Kaga
Housyoutei Genel
Housyoutei Genel
Housyoutei Öne Çıkan Resim
Housyoutei Dış Mekan
Housyoutei Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Housyoutei
Kikyougaoka 1-80-1 Yamashiroonsen Hokuriku, Kaga

Kaga bölgesindeki Housyoutei konaklamanızda, Yamashiro Onsen ve Rosanjin's Iroha Soan ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu ryokan otel Yamanaka Kaplıcası ile 3 mi (4,9 km) ve Yamashiro Onsen ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Ryokan otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Karaoke ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Exclusive Oda
Room
Traditional Oda
Room
Comfort Oda
Room
Standard Oda
Room
Business Oda
Room
Design Oda
Room
Superior Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x