House on Morninghill

Highveld Ridge, Bedfordview
House on Morninghill Öne Çıkan Resim
House on Morninghill Dış Mekan
House on Morninghill Dış Mekan
House on Morninghill Dış Mekan
House on Morninghill Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
House on Morninghill
10 Vernon Road Morninghill Highveld Ridge, Bedfordview

House on Morninghill misafirlere Germiston (Bedfordview) bölgesinde, Eastgate Alışveriş Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Rhodes Park ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Bedford Centre Alışveriş Merkezi ile 2,5 km (1,6 mil) ve Glendower Golf Sahası ile 4,6 km (2,8 mil) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Kır Evi
Room
Family Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x