Hôtelya - Lille - Villeneuve d'Ascq

Nord-pas-de-calais, Villeneuve-d'Ascq
Hôtelya - Lille - Villeneuve d'Ascq Genel
Hôtelya - Lille - Villeneuve d'Ascq Genel
Hôtelya - Lille - Villeneuve d'Ascq Öne Çıkan Resim
Hôtelya - Lille - Villeneuve d'Ascq Dış Mekan
Hôtelya - Lille - Villeneuve d'Ascq Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hôtelya - Lille - Villeneuve d'Ascq
7 All. des Alouettes Nord-pas-de-calais, Villeneuve-d'Ascq

Villeneuve-d'Ascq (Ascq) bölgesindeki Hôtelya - Lille - Villeneuve d'Ascq misafirlere Brigode Golf Club ve Heron Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Pierre Mauroy Stadı ile 2 mi (3,2 km) ve The Open Air Museum, Villeneuve-d'Ascq ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bisiklet saklama alanı ve elektrikli bisiklet şarj istasyonu sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve kilitli dolap vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Oda
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x