Hotell Wilhelmina

Kuzey İsveç, Vilhelmina
Hotell Wilhelmina Genel
Hotell Wilhelmina Genel
Hotell Wilhelmina Genel
Hotell Wilhelmina Genel
Hotell Wilhelmina Genel
Image More +45 fotoğraf
Hotell Wilhelmina
Volgsjövägen 16 Kuzey İsveç, Vilhelmina

Hotell Wilhelmina misafirlere Vilhelmina merkezinde, Vilhelmina Müzesi ve Vilhelmina Kilisesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Vilhelmina Turizm Danışma Merkezi ile 0,2 mi (0,4 km) ve Risfjells Sameslojd Sanat Galerisi ve Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz self servis kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 64 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, spa küveti ve açık tenis kortu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda (Spa Access)
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Spa Access)

Otel Özellikleri

Ulaşım

x