Hotell Havanna

Güney İsveç, Centrum
Hotell Havanna Genel
Hotell Havanna Öne Çıkan Resim
Hotell Havanna Dış Mekan
Hotell Havanna Dış Mekan
Hotell Havanna İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotell Havanna
Krabbes väg 4 Güney İsveç, Centrum

Hotell Havanna misafirlere Varberg bölgesinde, deniz kıyısında, Barnens badstrand ve Kallbadhuset ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Gekas Alışveriş Merkezi ile 21,8 mi (35 km) ve Varberg Hisarı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Havanna Kitchen and Bar, Hotell Havanna misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

40 odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, spa küveti ve sauna mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (SPA Excluded)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (SPA Excluded)
Room
Small Double Room (140 cm bed, Spa Excluded)
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (Spa Excluded)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x