Hotell Dorotea

Kuzey İsveç, Dorotea
Hotell Dorotea Genel
Hotell Dorotea Genel
Hotell Dorotea Öne Çıkan Resim
Hotell Dorotea Yerinde Yemek
Hotell Dorotea Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Hotell Dorotea
Bergsvägen 2 Kuzey İsveç, Dorotea

Dorotea bölgesindeki Hotell Dorotea konaklamanızda, Ivars Otomobil Müzesi ile 15,8 mi (25,5 km) ve Tasjo Çiftlik Evi ile 27,2 mi (43,8 km) mesafede olacaksınız.

Hotell Dorotea misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 9.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

27 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

x