HotelCo Inn

Mexicali
HotelCo Inn Öne Çıkan Resim
HotelCo Inn Dış Mekan
HotelCo Inn Dış Mekan
HotelCo Inn Dış Mekan
HotelCo Inn İç Mekan
Image More +14 fotoğraf
HotelCo Inn
Blvd. Adolfo López Mateos No. 133 Col. Zacatecas , Mexicali

Mexicali bölgesindeki HotelCo Inn konaklamanızda, Baja California Yarımadası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Plaza de Toros Calafia ile 11 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel International Border Line Mexico-USA ile 13,7 mi (22,1 km) ve Vicente Guerrero Parkı ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

57 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x