Hotel Zvezdnaya

Moskova
Hotel Zvezdnaya Genel
Hotel Zvezdnaya Öne Çıkan Resim
Hotel Zvezdnaya Dış Mekan
Hotel Zvezdnaya Kahvaltı
Hotel Zvezdnaya Kahvaltı
Image More +34 fotoğraf
Hotel Zvezdnaya
2. bldg.1, Argunovskaya Street , Moskova

Hotel Zvezdnaya konaklamanızda Moskova bölgesinde, Ostankino Televizyon Kulesi ile 1,4 km (0,9 mi) ve Bolshoi Tiyatrosu ile 6,9 km (4,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Devlet Tarih Müzesi ile 7,5 km (4,6 mil) ve Lenin Mozolesi ile 9,3 km (5,8 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 200 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Moskova bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1506 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x