Hotel Zilol Baxt

Samarkand
Hotel Zilol Baxt Genel
Hotel Zilol Baxt Genel
Hotel Zilol Baxt Genel
Hotel Zilol Baxt Genel
Hotel Zilol Baxt Öne Çıkan Resim
Image More +52 fotoğraf
Hotel Zilol Baxt
Gulobod Street 5 , Samarkand

Hotel Zilol Baxt misafirlere Samarkand merkezinde, St. John Roma KatoliK Kilisesi ve St. Aleksyi Ortodoks Kilisesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Gur-Emir Mozolesi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Registan Meydanı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 56 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Gece kulübü, spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Samarkand bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x