Hotel ZENA beauty & shopping center

Transdanubia, Zala County
Hotel ZENA beauty & shopping center Genel
Hotel ZENA beauty & shopping center Öne Çıkan Resim
Hotel ZENA beauty & shopping center Dış Mekan
Hotel ZENA beauty & shopping center Dış Mekan
Hotel ZENA beauty & shopping center İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hotel ZENA beauty & shopping center
Széchenyi utca 6. Transdanubia, Zala County

Hotel ZENA beauty & shopping center misafirlere Heviz merkezinde, Pannonia (bölge) yakınında ve Holy Spirit Roma Katolik Kilisesi ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Balaton Gölü ile 4,9 mi (7,9 km) ve Heviz Gölü ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe room with balcony
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit
Family
Family Oda
Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe room with balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x