Hotel Zed Tofino

Vancouver Adası, Tofino
Hotel Zed Tofino Genel
Hotel Zed Tofino Genel
Hotel Zed Tofino Genel
Hotel Zed Tofino Genel
Hotel Zed Tofino Genel
Image More +93 fotoğraf
Hotel Zed Tofino
1258 Pacific Rim Highway Vancouver Adası, Tofino

Hotel Zed Tofino konaklamanızda Tofino bölgesinde, denize sıfır, Tofino Botanik Bahçeleri ve Chesterman Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Mackenzie Plajı ile 1,7 km (1 mi) ve Cox Bay Beach ile 3 km (1,9 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için ROAR Tofino ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

58 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spa küveti, sauna ve karaoke dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Zed King Bed)
Zed
Zed 2 Bed
Sky
Sky Bunks
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x