Hotel Zátiší

East Bohemia, Spindleruv Mlyn
Hotel Zátiší Genel
Hotel Zátiší Genel
Hotel Zátiší Genel
Hotel Zátiší Genel
Hotel Zátiší Genel
Image More +39 fotoğraf
Hotel Zátiší
Špindleruv Mlýn c.p. 46 East Bohemia, Spindleruv Mlyn

Hotel Zátiší misafirlere Spindleruv Mlyn bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Špindlerův Mlýn Kayak Merkezi ve Krkonoše Ulusal Parkı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Saint Peter Kayak Merkezi (Ski Resort Svaty Petr) ile 0,1 mi (0,1 km) ve Ski Areal Svaty Petr ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Otelin restoran, içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için minibar olan 41 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Spa küveti ve sauna kayak pistinde geçirilen bir gün sonrasında rahatlatıcı bir dinlenme sağlar. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x