Hotel Zakynthos

Akrotiri
Hotel Zakynthos Genel
Hotel Zakynthos Öne Çıkan Resim
Hotel Zakynthos Dış Mekan
Hotel Zakynthos Dış Mekan
Hotel Zakynthos Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Hotel Zakynthos
Akrotiri , Akrotiri

Hotel Zakynthos misafirlere Zakynthos bölgesinde, plaj yakınında, Ionian Sea ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Akrotiri Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil otel Tsilivi Plajı ile 2,2 mi (3,5 km) ve Zakynthos Limanı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Hotel Zakynthos misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 67 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Dört
Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Dört
Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x