Hotel Yumeka

Kyushu, Hisayama
Hotel Yumeka Genel
Hotel Yumeka Genel
Hotel Yumeka Genel
Hotel Yumeka Genel
Hotel Yumeka Öne Çıkan Resim
Image More +82 fotoğraf
Hotel Yumeka
1822 Kubara, Kasuya-gun Kyushu, Hisayama

Hisayama bölgesindeki Hotel Yumeka konaklamanızda, Marine Messe Fukuoka ve Jugei no Mori ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Hakata Limanı ile 10,4 mi (16,8 km) ve Hakata Kanal Kenti ile 10,6 mi (17,1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Reve du lac yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 2 restoran var. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 44 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz kaplıca ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda ( A )
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Japanese Western Style)
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda ( B )
Room
Traditional Oda (Japanese Style)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x