Hotel Yu

Bosnia, Doğu Saraybosna
Hotel Yu Genel
Hotel Yu Genel
Hotel Yu Öne Çıkan Resim
Hotel Yu Dış Mekan
Hotel Yu Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Hotel Yu
Vojvode Radomira Putnika Bosnia, Doğu Saraybosna

Doğu Saraybosna bölgesindeki Hotel Yu konaklamanızda Saraybosna Tünel Müzesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Bosna ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Jewish Museum of Bosnia and Herzegovina ile 3,5 mi (5,7 km) ve Sarajevo Jewish Museum ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 44 klimalı odada mikrodalga fırın ve minibar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Doğu Saraybosna bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x