Hotel Yadanar Oo

Mandalay
Hotel Yadanar Oo Genel
Hotel Yadanar Oo Öne Çıkan Resim
Hotel Yadanar Oo Dış Mekan
Hotel Yadanar Oo İç Mekan
Hotel Yadanar Oo İç Mekan
Image More +48 fotoğraf
Hotel Yadanar Oo
No. 676, 22nd Street, Between 65th and 66th, Aung Myay Thar Zan Township , Mandalay

Hotel Yadanar Oo misafirlere Mandalay merkezinde, Mandalay Marionettes Theater ve Mandalay Sarayı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Phaung Daw Oo Manastır Eğitimi Lisesi ile 1 mi (1,6 km) ve Shwenandaw Kyaung ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 40 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda (Poolside)
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x