Hotel y Restaurante Las Gardenias

El Remate
Hotel y Restaurante Las Gardenias Öne Çıkan Resim
Hotel y Restaurante Las Gardenias Dış Mekan
Hotel y Restaurante Las Gardenias Dış Mekan
Hotel y Restaurante Las Gardenias Yerinde Yemek
Hotel y Restaurante Las Gardenias Oda Düzeni
Image More +11 fotoğraf
Hotel y Restaurante Las Gardenias
El Remate Km. 30 road to Tikal , El Remate

Flores bölgesindeki Hotel y Restaurante Las Gardenias konaklamanızda, Maya Biyosfer Koruma Alanı ve Petén Itzá Gölü ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Tikal Ulusal Parkı ile 10,2 mi (16,5 km) ve Tikal ile 18,6 mi (29,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve kütüphane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x