Hotel y Apartamentos DES PUIG

Serra De Tramuntana, Deia
Hotel y Apartamentos DES PUIG Genel
Hotel y Apartamentos DES PUIG Genel
Hotel y Apartamentos DES PUIG Öne Çıkan Resim
Hotel y Apartamentos DES PUIG Dış Mekan
Hotel y Apartamentos DES PUIG Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hotel y Apartamentos DES PUIG
Carrer d'es Puig, 4 Serra De Tramuntana, Deia

Hotel y Apartamentos DES PUIG misafirlere Deia bölgesinde, plaj yakınında ve Robert Graves Evi Müzesi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Port de Soller ile 8,7 mi (14,1 km) ve Paseo Denizcilik ile 18,2 mi (29,2 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 odada DVD oynatıcı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Ek Bina
Junior
Junior Süit, Teras, Dağ Manzaralı
Panoramic
Panoramic Süit, Teras
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x