Hotel X

Rimini Coast, Punta Marina
Hotel X Öne Çıkan Resim
Hotel X Dış Mekan
Hotel X Dış Mekan
Hotel X İç Mekan
Hotel X İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel X
Via della Fontana, 11 Rimini Coast, Punta Marina

Hotel X misafirlere Ravenna bölgesinde, deniz kıyısında, Spiaggia Marina di Ravenna ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Lido Adriano Beach ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Mirabilandia ile 11,9 mi (19,1 km) ve Ravenna Planetaryumu ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede.

Hotel X misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda, Balkon
Economy
Economy Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x