Hotel World of Harmony

East Bohemia, Lánov
Hotel World of Harmony Genel
Hotel World of Harmony Genel
Hotel World of Harmony Öne Çıkan Resim
Hotel World of Harmony Dış Mekan
Hotel World of Harmony İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotel World of Harmony
Prostrední Lánov 81 East Bohemia, Lánov

Hotel World of Harmony misafirlere Lánov bölgesinde, milli parkta, Krkonoše Ulusal Parkı yakınında ve Elbe ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Ski Resort Herlikovice ile 3,9 mi (6,3 km) ve Horní Branná Şatosu ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Restoranda Hotel World of Harmony misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.3 ve 9 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için ısıtmalı zemin bulunan 12 odamız vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca spa küveti ve sauna sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Lánov bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1722 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x