Hotel Wolne Miasto

Kashubia, Gdansk
Hotel Wolne Miasto Genel
Hotel Wolne Miasto Genel
Hotel Wolne Miasto Dış Mekan
Hotel Wolne Miasto Kahvaltı
Hotel Wolne Miasto Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Hotel Wolne Miasto
Ul Swietego Ducha 2 Kashubia, Gdansk

Hotel Wolne Miasto misafirlere Gdańsk merkezinde, Büyük Cephanelik Binası yakınında ve St. George Kardeşlik Makamı ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gdansk Old Town Hall (Gdansk Eski Belediye Binası) ile 0,5 mi (0,8 km) ve Galeria Starych Zabawek Oyuncak Müzesi ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Yemek servisi için Restauracja Zeppelin ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 62 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve bilgisayar istasyonu mevcuttur. Gdańsk bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 990 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Bir
Bir adet Çift Kişilik Yataklı (Mansard)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (air-conditioned)
Double
Double or Twin Deluxe Superior (air-conditioned)
Superior
Superior Tek Kişilik Oda (air-conditioned)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x