Hotel White Yak

Doğu Hindistan, Darjeeling
Hotel White Yak Genel
Hotel White Yak Öne Çıkan Resim
Hotel White Yak Dış Mekan
Hotel White Yak Dış Mekan
Hotel White Yak İç Mekan
Image More +60 fotoğraf
Hotel White Yak
Coochbehar Road, Near Clock tower Gandhi Road Doğu Hindistan, Darjeeling

Darjeeling bölgesindeki Hotel White Yak konaklamanızda, Chowrasta ve Aloobari Gompa Monastery ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tibetan Buddhist Monastery ile 0,8 mi (1,3 km) ve Botanik Bahçeleri ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin restoranı Hotel White Yak misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x