Hotel White Pearl

Kuzey Himalaya, Shimla
Hotel White Pearl Genel
Hotel White Pearl Genel
Hotel White Pearl Genel
Hotel White Pearl Genel
Hotel White Pearl Genel
Image More +54 fotoğraf
Hotel White Pearl
153/3 Mauza Jungle Mehfuza Janedghat (Near Chail) Kuzey Himalaya, Shimla

Shimla bölgesindeki Hotel White Pearl misafirlere dağda, Chail Wildlife Sanctuary ve Chail Palace ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Kumbh Shiv Stone Temple ile 4,2 km (2,6 mi) ve Chail Cricket Ground ile 6,5 km (4 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 23 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Shimla bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 620 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Presidential
Presidential Dubleks
Room
Premium Oda
Room
Family Süit
Room
Superior Oda
Room
Economy Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x