Hotel Wettstein

Kuzey İsviçre, Wettstein
Hotel Wettstein Genel
Hotel Wettstein Genel
Hotel Wettstein Genel
Hotel Wettstein Öne Çıkan Resim
Hotel Wettstein Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel Wettstein
Grenzacherstrasse 8 Kuzey İsviçre, Wettstein

Hotel Wettstein misafirlere Basel merkezinde, Congress Center Basel ve Basel Sanat Müzesi (Kunstmuseum) ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Basel Hayvanat Bahçesi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Solitude Park ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

73 odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Business
Business Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x