Hotel Weinland Donnerskirchen

Bucklige Welt, Donnerskirchen
Hotel Weinland Donnerskirchen Genel
Hotel Weinland Donnerskirchen Genel
Hotel Weinland Donnerskirchen Genel
Hotel Weinland Donnerskirchen Öne Çıkan Resim
Hotel Weinland Donnerskirchen Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Hotel Weinland Donnerskirchen
Am Seeblick 6 Bucklige Welt, Donnerskirchen

Donnerskirchen bölgesindeki Hotel Weinland Donnerskirchen misafirlere göl üzerinde, Pannonia (bölge) ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Cselley-Muhle Kültür ve Etkinlik Merkezi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Designer Outlet Parndorf ile 13,4 mi (21,6 km) ve Katholische Kirche ile 6,1 mi (9,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

45 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Banyolu/Duşlu
Junior
Junior Süit
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x