Hotel Weidenhof

Eski Kent
Hotel Weidenhof Öne Çıkan Resim
Hotel Weidenhof Dış Mekan
Hotel Weidenhof Dış Mekan
Hotel Weidenhof İç Mekan
Hotel Weidenhof İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotel Weidenhof
Maximilianstr. 23 , Eski Kent

Hotel Weidenhof misafirlere Regensburg merkezinde, Regensburg Tarih Müzesi ve Alte Kapelle ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Danube River ile 2,1 mi (3,3 km) ve Document Niedermuenster ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Ganesha Inder, Hotel Weidenhof misafirlerine yemek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 46 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x