Hotel Wahyu Dana

Lesser Sunda Islands, Lovina
Hotel Wahyu Dana Öne Çıkan Resim
Hotel Wahyu Dana Dış Mekan
Hotel Wahyu Dana Dış Mekan
Hotel Wahyu Dana İç Mekan
Hotel Wahyu Dana Yerinde Yemek
Image More +45 fotoğraf
Hotel Wahyu Dana
Jalan Raya Seririt, Singaraja, Temukus Lovina Lesser Sunda Islands, Lovina

Hotel Wahyu Dana misafirlere Banjar bölgesinde, plaj yakınında, Lovina Plajı ile Baruna Dive Center 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Tangguwisia Bali Beach ile 1,1 mi (1,7 km) ve Lovina Plajı Anıtı ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Otelin Endonezya mutfağı alanında uzman restoranı Wahyu Dana misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 22 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x