Hotel Vrbak ND

Novi Pazar
Hotel Vrbak ND Genel
Hotel Vrbak ND Genel
Hotel Vrbak ND Genel
Hotel Vrbak ND Genel
Hotel Vrbak ND Öne Çıkan Resim
Image More +48 fotoğraf
Hotel Vrbak ND
Kej 37. Sandzacke divizije 2 , Novi Pazar

Hotel Vrbak ND misafirlere Novi Pazar merkezinde, Novi Pazar Hisarı yakınında ve Altun Alem Camii ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sopoćani Monastery ile 0,9 mi (1,5 km) ve Church of St Peter ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda Hotel Vrbak ND misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 60 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Novi Pazar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x