Hotel Vlassis

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Stomio
Hotel Vlassis Genel
Hotel Vlassis Genel
Hotel Vlassis Öne Çıkan Resim
Hotel Vlassis Dış Mekan
Hotel Vlassis Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hotel Vlassis
Stomio Teselya Ve Merkez Yunanistan, Stomio

Hotel Vlassis misafirlere Agia bölgesinde, plajda, Agía Paraskeví ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Stomíou Beach ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Panagía Beach ile 2,1 mi (3,4 km) ve Psarólakas Beach ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Apart
Apart Daire, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x