Hotel Vladimirskaya

Orta Rusya, Sergiyev Posad
Hotel Vladimirskaya Öne Çıkan Resim
Hotel Vladimirskaya Dış Mekan
Hotel Vladimirskaya Dış Mekan
Hotel Vladimirskaya Dış Mekan
Hotel Vladimirskaya Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Hotel Vladimirskaya
Pionerskaya Street 3 Orta Rusya, Sergiyev Posad

Sergiyev Posad bölgesindeki Hotel Vladimirskaya konaklamanızda, Sergiyev Posad Devlet Tarih ve Sanat Müzesi ve Koruma Alanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Teatralny Kovcheg ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Konny Dvor Sergiyev Posad Müzesi Koruma Alanı ile 0,5 mi (0,8 km) ve St. Paraskeva Kilisesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x