Hotel Vitkova Hora

West Bohemia, Karlovy Vary
Hotel Vitkova Hora Genel
Hotel Vitkova Hora Genel
Hotel Vitkova Hora Genel
Hotel Vitkova Hora Genel
Hotel Vitkova Hora Öne Çıkan Resim
Image More +27 fotoğraf
Hotel Vitkova Hora
Olsova Vrata 59 West Bohemia, Karlovy Vary

Karlovy Vary bölgesindeki Hotel Vitkova Hora misafirlere bölge parkında, Slavkovsky Ormanı Doğa Koruma Alanı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Castle Baths (Zamecke Lazne) ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Hot Spring Colonnade ile 3,1 mi (4,9 km) ve St. Mary Magdalene Kilisesi ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

9 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Gece kulübü ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Comfort
Comfort Süit, Balkon
Comfort
Comfort Apart Daire
Room
Standard Oda (Standard Room, Extra Bed)
Room
Standard Oda, Küvet
Room
Comfort Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x