Hotel Visitors Inn, Pokhara

Gandaki Zone, Pokhara
Hotel Visitors Inn, Pokhara Genel
Hotel Visitors Inn, Pokhara Genel
Hotel Visitors Inn, Pokhara Öne Çıkan Resim
Hotel Visitors Inn, Pokhara Dış Mekan
Hotel Visitors Inn, Pokhara Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel Visitors Inn, Pokhara
Lakeside Rd Gandaki Zone, Pokhara

Pokhara bölgesindeki Hotel Visitors Inn, Pokhara konaklamanızda, Phewa Lake ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Ratna Mandir Tapınağı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Barahi Tapınağı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Pokhara Museum ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Family
Family Oda
Honeymoon
Honeymoon Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x