Hôtel Vintage

Atlantik Kıyı Şeridi, Quimperle
Hôtel Vintage Genel
Hôtel Vintage Öne Çıkan Resim
Hôtel Vintage Dış Mekan
Hôtel Vintage Dış Mekan
Hôtel Vintage Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Hôtel Vintage
20 rue Brémond d'ars Atlantik Kıyı Şeridi, Quimperle

Hôtel Vintage konaklamanızda Quimperle bölgesinde, golf sahasına yakın, Sainte-Croix Manastır Kilisesi ve Les Halles Tarihi Pazar Yeri yakınında olacaksınız. Bu golf dostu otel Quimperlé Turizm Ofisi ile 0,3 km (0,2 mi) ve Meryem Ana Göğe Kabul Kilisesi ile 0,7 km (0,4 mi) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 5 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca uzun süreli otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x