Hotel Villaggio S. Antonio

Squillace Koyu, Capo Rizzuto
Hotel Villaggio S. Antonio Genel
Hotel Villaggio S. Antonio Genel
Hotel Villaggio S. Antonio Genel
Hotel Villaggio S. Antonio Genel
Hotel Villaggio S. Antonio Genel
Image More +73 fotoğraf
Hotel Villaggio S. Antonio
Loc Anastasi Squillace Koyu, Capo Rizzuto

Hotel Villaggio S. Antonio misafirlere Isola di Capo Rizzuto bölgesinde, plajda, Capo Rizzuto Deniz Koruma Alanı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Spiaggia al Seleno ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Capo Piccolo ile 1,7 mi (2,7 km) ve Vurga ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Ristorante restoranı İtalyan mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 177 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

3 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz bitişik şaraphane ve açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Isola di Capo Rizzuto bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2691 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (2 adults + 2 children)
Family
Family Üç Kişilik Oda (2 adults + 1 child)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda (3 adults + 1 child)
Room
Dört Kişilik Oda (4 Adults)
Room
Camera tripla (3Adulti)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x