Hotel Villaggio Capo Alaua

Sicilya Kuzey Sahili, Gioiosa Marea
Hotel Villaggio Capo Alaua Genel
Hotel Villaggio Capo Alaua Genel
Hotel Villaggio Capo Alaua Genel
Hotel Villaggio Capo Alaua Öne Çıkan Resim
Hotel Villaggio Capo Alaua Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel Villaggio Capo Alaua
Località Calavà' S.S 113 km 86,00 Sicilya Kuzey Sahili, Gioiosa Marea

Hotel Villaggio Capo Alaua misafirlere Gioiosa Marea bölgesinde, plaj yakınında, Contrada Ridente Beach ve Brigantino 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Marina di Portorosa ile 17,2 mi (27,7 km) ve Ciaule Kulesi ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Misafirler için 124 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x